Viser av varer
Salg
2.900,- 2.030,-
Merke: SB SiriBrodersen
Si HEI! til vår re-lansering av en av våre bestselgere Shopper #222. Alt er ved det samme gamle, men skulderstroppene har blitt kraftigere. Denne vesken er laget av kalveskinn på fabrikken vår i Firenze. Fantastisk kvalitet og superpraktisk i hverdagen! - eller knips den sammen og du har en kul selskapsveske. rommer utrolig mye. Skinnet er solid og bestandig, men blir noe mykere etter bruk. Vesken er foret med skinn og har en skinnlomme inni med glidelås. Høyde: 28 cm Bredde: 46 cm Kvalitet: Kalveskinn Metallfarge Gull
Kjøp
Salg
Nyhet
1.690,- 845,-
Merke: Moleskine
Solid og praktisk PC-veske til jobben. Flere detaljer som stropp til trillkoffert, paddet rom til PC, flere lommer, lomme med glidelås på baksiden, avtagbar skulderstropp. Så godt som vanntett siden denne er laget i polyester.
Kjøp
Salg
1.190,- 595,-
Merke: Moleskine
Jeg kan altså ikke noe for det, men har en liten greie på camo-mønster. Utrolig kjekk hverdagsveske til han eller henne. Padda rom til PC, solide glidelåser og flere praktiske løsninger. Passer perfekt til å henge på voga også!
Kjøp
Salg
69,- 48,-
Merke: Håndplukket
Garnet er et tretrådet garn i 100 % alpakka og egner seg like godt på strikkemaskin som til håndstrikk. Her finner du over 50 farger som spenner fra lyse pasteller til dype meleringer og en flott skala av alpakkaens naturlige farger. Tynn Alpakka strikkes på tynne pinner og gir lette plagg som egner seg både til hverdag og fint. Supert til tilbehør og kan også toves. Vekt pr nøste: 50 gr Løpemeter pr nøste: 167 m Strikkefasthet: 27 m i glattstrikk = 10 cm på pinne nr 3 Pinner nr 3 Vaskeanvisning: Vaskes for hånd. Tørkes flatt. Kan sentrifugeres lett. Anbefalt pinnestørrelse 3 mm Strikkefasthet 27 masker Garntype Alpakka, Ull Sammensetning 100% Alpakka Løpelengde 167
Flere varianter
Salg
61,- 43,-
Merke: Håndplukket
Nydelig tynt garn som egner seg perfekt til å dra sammen med eks. alpakka! 25 g pr.nøste = 235 meter. 78% suri alpakka 22% nylon.
Flere varianter
Salg
1.990,- 1.194,-
Merke: Moleskine
Superduperkjekk helgebag, eller til en liten uke for dere som er gode til å pakke! Perfekt gave til han eller henne! Jeg bruker min både i hverdagen til treningstøy og på hytteturen i helgene. Lett egenvekt og solid.
Kjøp
Salg
Nyhet
1.290,- 645,-
Merke: Moleskine
Utrolig kjekk liten sekk for deg som ikke trenger å bære med deg PC. Vanntett og solid fra kjente Moleskine. Justerbare skulderstropper og solide glidelåser.
Kjøp
Salg
1.399,- 979,-
Merke: SB SiriBrodersen
Jeg er egentlig ikke så glad i korte gensere, men her synes jeg faktisk at jeg klarte å lage en fin kort sak! Den er ganske vid og litt lengre bak enn foran, den faller superfint! Prøv den til smalt skjørt eller med skjorte under. Denne har jeg brukt i alt fra 40-årsdag med smalt skinnskjørt og høye hæler - til jobbhverdagen på Grisen. Like god og fin uansett anledning. Kommer i flere ulike farger, alltid i vår superduper merinoull som kan vaskes på 30 garder. Den er ganske normal i størrelsen, men de fleste ønsker at den er litt baggy, så velg gjerne en str. større enn den du vanligvis tar. Prøv den og du er hekta! Jepp!
Flere varianter
Salg
1.699,- 1.019,-
Merke: SB SiriBrodersen
En stor og god genser, med fin detalj i ryggen. Vid hals og faller pent. Stor i størrelsen og smale ermer med ribbestrikk. 100% merinoull. Denne genseren kunne nok egentlig vært i en str. det eneste stedet den er smal/kan stramme er på sømmen på ermene. En S i denne er ca. str .S-L.
Flere varianter
Salg
1.299,- 390,-
Merke: Cocouture
Utrolig kul dressjakke fra Danske Cocouture. Kul over ullgenseren, T-skjorta eller til kjolen.
Flere varianter
Salg
999,- 300,-
Merke: Cocouture
Flere varianter
Salg
299,- 150,-
Merke: Morild
Eventyrlig pannebånd i herlig kashmirblanding fra Morild Norway – selvfølgelig med refleks som beskytter mot hekser og troll! Det usynlige gjør deg synlig: Morild Ebba pannebånd har innvevd refleks i hele omkretsen. Smart, ikke sant? Strikket bomullsfór inni for ekstra beskyttelse mot nordavind. Fór: 100% bomull 50%lammeull 45% nylon 5% Morild-refleks 100% Morild Norway!
Kjøp
Salg
499,- 250,-
Merke: Morild
Eventyrlig myk og deilig lue i ull, med flettemønster, fra Morild Norway – selvfølgelig med refleks som beskytter mot hekser og troll! Det usynlige gjør deg synlig: Morild Siv lue har integrert refleks i hele mønsteret. Smart, ikke sant? Fleecebånd inni for ekstra beskyttelse mot nordavind. 50% lammeull 50% akryl 100% Morild Norway
Kjøp
Salg
499,- 250,-
Merke: Morild
Eventyrlig myk og deilig lue i merino- og mohairblanding fra Morild Norway – selvfølgelig med refleks som beskytter mot hekser og troll! Det usynlige gjør deg synlig: Morild Yrsa lue har integrert refleks i hele oppbretten. Smart, ikke sant? Ved å kombinere merinoull med mohair blir Yrsa-lua myk som en midtsommernatt og herlig «pusete» i overflaten. 15% merinoull 8% mohairull 37% akryl 25% nylon 10% elastan 5% Morild-refleks 100% Morild Norway!
Kjøp
Salg
1.199,- 360,-
Merke: Cocouture
Flere varianter
Salg
999,- 300,-
Merke: Cocouture
Flere varianter