Etter mange år som leverandør, designer, produsent og butikkdriver, har jeg nå valgt å trekke meg ut av forhandlerleddet og satse kun på egne salgskanaler.

 

Jeg er så glad og takknemlig for den oppmerksomheten varene mine får og det er så gøy å se hvor mange som besøker nettbutikken vår på en helt vanlig hverdag! Tusentusen takk! Dette gir meg gnist og lyst til å gå videre alene, sammen med dere!

 

Kort sagt betyr dette at alt jeg designer og produserer vil kun bli solgt gjennom nettbutikken vår og butikken vår i Tvedestrand. -OG det betyr at jeg har en skikkelig karamell til dere, jeg kan nemlig senke prisene mine!

 

Prisene er nå justert i nettbutikken, så det bare å hive seg rundt! Husk, vi har ikke så mange av hver vare og det er ikke alltid alt kommer tilbake.. 

 

Fremover skal vi fylle opp butikken med mer og mer eget design. Vårnyhetene er i produksjon og jeg gleder meg såååå til å vise dere ny, tykkere ull i fantastiske farger, nye vesker og de nye bomullskjolene! Det er også strikk til barna på gang - jepp! Nu kjør vi sammen! Hurra!

 

**Siri


                                                                 


2019-02-13 09:45:17


2019-02-06 14:32:41

Vi elsker såpe og vi elsker såpene som The English Soap Company har laget for Kew The Royal Botanic Garden. Ikke bare er såpene himmelske, de er vakre også.. 

På messa Nordic Living viste vi for første gang frem håndkremen i samme serie - og det ble en superhit! Endelig oppdaget flere enn oss disse såpene og kremene! Hurra! 

Vi legger bestilling på kremene til uka og håper å ha de i butikk om veldig kort tid! Gled dere.. 


2019-02-06 14:18:40

Det er litt stusselig vær ute om dagen, så vi må finne på litt gøye ting! 

Denne uka kan du vinne et gavekort på 1.500,-!


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å handle hos oss, enten i butikken vår i Tvedestrand eller i nettbutikken vår. Jeg gleder meg til å trekke en vinner om en uke! Juhu!! 

Lykke til! 

**Siri 2019-02-04 12:21:52

Jeg har lett lenge etter den riktige grønnfargen. Endelig har jeg funnet den! 

Grønnfargen vi bruker i ulla vår, er melert med mye sort og er derfor kald og passer til det meste og de fleste! Melert garn egner seg veldig godt på store plagg. Med melering i garnet blir det mer liv i overfalten og et plagg som lett kan oppfattes flatt og stort, virker plutselig nettere og får et helt annet uttrykk. Farge er magisk! 

Under ser du bilde av Ingridgensern, dette er en av de klassiske genserne jeg har laget, perfekt til hverdag og jeans. Den sitter pent over brystet, er smal i ermene og har en lett A-fasong som kler de fleste. Dette er en genser som vi har valgt å lage opp i XXL fordi den ikke er så stor i størrelsen. Prøv den og du er hekta! 

*** Siri 


2019-02-04 10:32:38


2019-02-01 11:49:44


I snøføyka fra hjemmekontoret på en fredag har jeg lyst til å si tusen takk til alle dere som velger og handle hos oss!


Vi er en bitteliten bedrift og vi prøver så godt vi kan å komme oss gjennom de stille periodene i året. Det er tøffe tak i butikkbransjen om dagen! Derfor er hvert eneste lille salg, på nett eller i butikken vår veldig viktig for oss. Det er en jungel av nettbutikker - og fine butikker der ute, så jeg er så utrolig takknemlig til dere som finner veien til akkurat oss! Jeg vet at det ikke er en selvfølge og vi jobber hver dag for å bli bedre.


SÅ, TUSENTUSEN TAKK! -og fortsett å besøke oss, det betyr mye for oss! Ha en fin fredag! 

**Siri 

2019-02-01 10:03:21