Se opp Grisen, her kommer vi!

For 20 år siden startet jeg min første blomsterbutikk, Fabelhaven på St.hanshaugen i Oslo. Denne våren har jeg fått en unik mulighet til å jobbe med blomster og mitt eget design på Grisen Storsenter i Tvedestrand. Her er jeg nå igang og gleder meg til en ny hverdag med blomster og kreativitet hver dag! Vi har kvalitetsbinderi i fokus, unike varer og skreddersydde leveringer til bryllup, jubileer, begravelser - og til hverdagen. Vi har 3 ulike leverandører på planter og snitt og jeg bruker mye tid på å finne gøye og rare varer som dere ikke ser overalt. Jeg elsker å finne unike gaveartikler, kjoler, keramikk, te og hårpynt - og fyller titt og ofte opp butikken med nye varer. Vi sender varene vi har i butikken til hele landet og blomster leverer vi i nærområdet. Hjertelig velkommen til min kreative oase på Grisen!

Ønsker du å bestille blomster til bryllup, hverdag eller begravelse? Ta kontakt på 91319552 // butikk@siribrodersen.no 

2020-03-01 12:45:17