NU kjør vi! Alene!


Etter mange år som leverandør, designer, produsent og butikkdriver, har jeg nå valgt å trekke meg ut av forhandlerleddet og satse kun på egne salgskanaler.

 

Jeg er så glad og takknemlig for den oppmerksomheten varene mine får og det er så gøy å se hvor mange som besøker nettbutikken vår på en helt vanlig hverdag! Tusentusen takk! Dette gir meg gnist og lyst til å gå videre alene, sammen med dere!

 

Kort sagt betyr dette at alt jeg designer og produserer vil kun bli solgt gjennom nettbutikken vår og butikken vår i Tvedestrand. -OG det betyr at jeg har en skikkelig karamell til dere, jeg kan nemlig senke prisene mine!

 

Prisene er nå justert i nettbutikken, så det bare å hive seg rundt! Husk, vi har ikke så mange av hver vare og det er ikke alltid alt kommer tilbake.. 

 

Fremover skal vi fylle opp butikken med mer og mer eget design. Vårnyhetene er i produksjon og jeg gleder meg såååå til å vise dere ny, tykkere ull i fantastiske farger, nye vesker og de nye bomullskjolene! Det er også strikk til barna på gang - jepp! Nu kjør vi sammen! Hurra!

 

**Siri


                                                                 


2019-02-13 09:45:17