Nå er vi igang i de nye lokalene våre i Vestervei 4! Vi er på langt nær ferdige, men døra er åpen og vi har masse blomster!

Velkommen til en hyggelig påskehandel hos oss! 2021-03-28 16:09:06

Denne uken flytter vi hele butikken vår fra Grisen storsenter til nydelige, store, lyse lokaler i Vestervei 4 på Øvre Torv i Tvedestrand Sentrum. I disse lokalene har det vært blomsterbutikk så lenge jeg kan huske, og mange kjenner lokalene som Beisland Blomster & begravelsesbyrå. Vi gleder oss enormt til store vinduer, stor uteplass og et bugnende blomstertorv! -- og et godt bakrom, hvor vi kan produsere opp masse vakkert til dere! Vi åpner torsdag 25. mars kl.09 og ønsker hjertelig velkommen til et salig kaos de første dagene, men vi tar det som det kommer! Dette er så gøy! 


2021-03-21 11:24:10

Denne uka strømmet det på med nyheter - og neste uke blir det enda flere! Da kommer endelig sommerens kolleskjon fra favorittene våre i Sverige! 

Det er begrenset antall og vi får ikke påfyll, så her er det bare å hive seg rundt! 

Du finner nyhetene her i nettbutikken og i butikken vår på Grisen - de kommer i uke 18 til butikk. Vet du hva du vil ha, anbefaler vi deg at du bestiller på nett og trykker "hent i butikk" , så legger vi av varene til deg med en gang. 


Ha en fin 1.mai-uke! 

**Siri 

2020-04-26 14:21:24

For 20 år siden startet jeg min første blomsterbutikk, Fabelhaven på St.hanshaugen i Oslo. Denne våren har jeg fått en unik mulighet til å jobbe med blomster og mitt eget design på Grisen Storsenter i Tvedestrand. Her er jeg nå igang og gleder meg til en ny hverdag med blomster og kreativitet hver dag! Vi har kvalitetsbinderi i fokus, unike varer og skreddersydde leveringer til bryllup, jubileer, begravelser - og til hverdagen. Vi har 3 ulike leverandører på planter og snitt og jeg bruker mye tid på å finne gøye og rare varer som dere ikke ser overalt. Jeg elsker å finne unike gaveartikler, kjoler, keramikk, te og hårpynt - og fyller titt og ofte opp butikken med nye varer. Vi sender varene vi har i butikken til hele landet og blomster leverer vi i nærområdet. Hjertelig velkommen til min kreative oase på Grisen!

Ønsker du å bestille blomster til bryllup, hverdag eller begravelse? Ta kontakt på 91319552 // butikk@siribrodersen.no 

2020-03-01 12:45:17


Etter mange år som leverandør, designer, produsent og butikkdriver, har jeg nå valgt å trekke meg ut av forhandlerleddet og satse kun på egne salgskanaler.

 

Jeg er så glad og takknemlig for den oppmerksomheten varene mine får og det er så gøy å se hvor mange som besøker nettbutikken vår på en helt vanlig hverdag! Tusentusen takk! Dette gir meg gnist og lyst til å gå videre alene, sammen med dere!

 

Kort sagt betyr dette at alt jeg designer og produserer vil kun bli solgt gjennom nettbutikken vår og butikken vår i Tvedestrand. -OG det betyr at jeg har en skikkelig karamell til dere, jeg kan nemlig senke prisene mine!

 

Prisene er nå justert i nettbutikken, så det bare å hive seg rundt! Husk, vi har ikke så mange av hver vare og det er ikke alltid alt kommer tilbake.. 

 

Fremover skal vi fylle opp butikken med mer og mer eget design. Vårnyhetene er i produksjon og jeg gleder meg såååå til å vise dere ny, tykkere ull i fantastiske farger, nye vesker og de nye bomullskjolene! Det er også strikk til barna på gang - jepp! Nu kjør vi sammen! Hurra!

 

**Siri


                                                                 


2019-02-13 09:45:17